Heb jij een dressoir, maar dient deze meer als opbergplek voor allerlei prullaria, dan als absolute toevoeging aan je interieur? Dan is het tijd hier iets aan te doen. Je kunt namelijk je dressoir op ontzettend veel verschillende manieren gezellig en sfeervol inrichten, volledig afgestemd op de stijl en sfeer van je interieur. Je kunt kiezen voor verschillende soorten woonaccessoires, maar ook boven je dressoir is doorgaans voldoende ruimte om er een absoluut succes van te maken. We willen je daarom graag meenemen in een aantal tips, die je eenvoudig zelf kunt toepassen. Deze tips zorgen ervoor, dat ook jouw dressoir in no-time van last tot lust is omgetoverd.

 

Persoonlijk

 

Niet is zo belangrijk als een persoonlijke touch in ons interieur. Een dressoir leent zich, naast het toevoegen van allerlei stijlvolle jungle accessoires natuurlijk perfect voor een persoonlijk tintje. Naast een giraf kan natuurlijk bij uitstek een mooie gezinsfoto worden neergezet. Uiteraard hoeft een persoonlijke toevoeging niet per definitie te betekenen dat je hoeft te kiezen voor een foto. Het kan ook iets zijn waar je veel waarde aan hecht of iets wat je hobbymatig hebt gemaakt. Kortom, iets wat voor jouw emotionele waarde heeft, geeft je dressoir een absolute meerwaarde en vooral unieke look. Niemand heeft immers dezelfde persoonlijk touch als welke jij hebt. 

 

Variëren in hoogtes

 

Wanneer je aan de slag gaat met het aankleding of decoreren van je dressoir, dan is het leuk te variëren met bepaalde hoogtes. Kies je voor een set kandelaars, dan is het belangrijk te kiezen voor verschillende maten. Op deze manier creëer je een stukje speelsheid en dynamiek, wat zorgt voor een prachtig resultaat. Uiteraard moet het niet te hoog zijn, want wanneer je ook kiest voor een schilderij boven je dressoir, wat een absolute aanrader is, is het niet mooi dat je kandelaar hier een heel stuk bovenuit steekt. Bekijk deze tips, zodat je exact weet hoe jij je dressoir gezellig en stijlvol kunt decoreren.

 

Schilderij

 

Een dressoir is doorgaans vaak niet hoger dan een centimeter of 90. De muur boven je dressoir is dus bij uitstek geschikt voor het ophangen van een prachtig schilderij. Dit kan van alles zijn en zelfs die persoonlijk touch die we je bij de eerste tip hebben gegeven invullen. Let er wel op, dat wanneer je kiest voor een een schilderij, deze keurig in het midden wordt opgehangen en niet aan beide kanten over het dressoir steekt. Een stelregel die handig is te hanteren, is dat je aan beide kant minimaal 15 centimeter overhoudt. 

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *