Alles over moderne schuifdeuren

Terrasdeuren hebben een 21e-eeuwse make-overbehandeling gekregen. Ontworpen om er ultra slank uit te zien en u scherpe, schone randen te bieden, zullen moderne terrasdeuren echt elk uitzicht naar buiten verbeteren. Ze hebben een volledig verborgen buitenframe en meerdere panelen kunnen open.

Zijn moderne terrasdeuren gemakkelijk te openen?

Moderne inline schuifwanden bieden veel meer flexibiliteit dan hun voorgangers als het gaat om het openen – wat moeiteloos gaat. Elke deur zit op hi-tech rollen en maakt gebruik van een hef-en-schuifmechanisme op een dubbel of drievoudig railsysteem.

Dankzij deze extra rails kan elke deur in meerdere richtingen schuiven en eenvoudig met slechts twee vingers worden bediend.

Welke openingsconfiguratie?

Met meerdere beschikbare schuifconfiguraties kun je jouw deuren in bijna elke gewenste positie openen. Openingen met meerdere deuren: Bij drie of meer deuren kun je ze allemaal links, rechts of in het midden stapelen. Je kunt ze zelfs apart gestapeld laten – op de manier die het beste bij jou en je huis past.

Hoekloos

Gebruik voor een vrij uitzicht en een gewichtloos uiterlijk een schuifdeur op twee muren die in een hoek samenkomen. Schuif de deuren weg en de hoekstijl zal ook verdwijnen – een opening onthullend die er geweldig uitziet.

Verborgen

Als je wil dat jouw deuren verdwijnen, kunnen moderne schuifdeuren zo worden ontworpen dat ze volledig in de muur schuiven en een heldere opening vormen met vrij uitzicht.

Hoe veilig zijn moderne terrasdeuren?

De meeste terrasdeuren zijn onafhankelijk getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften en ze zijn ontworpen om ongewenste indringers buiten te houden.

Hoe energiezuinig zijn ze?

Elke moderne patiodeur met meerdere configuraties, worden vervaardigd volgens de hoogst mogelijke normen en biedt uitstekende thermische prestaties. Met dubbele beglazing is het mogelijk om een ​​U-waarde van maximaal 1,9 W/m²K te behalen voor een standaard dubbelrailsysteem.

Ze zijn ook voorzien van water- en akoestische barrières, samen met hoogwaardige luchtafdichtingen om de zwaarste omstandigheden af ​​te weren die het klimaat hen kan bezorgen.

Welke kleuren zijn beschikbaar?

De meeste moderne beglazingsoplossingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan tinten – en moderne schuifpuien zijn niet anders met meer dan 200 RAL-kleuren om uit te kiezen. Als je liever een andere tint voor binnen en buiten wilt, is er ook een tweekleurige optie beschikbaar.

Als er één ding is dat moderne huiseigenaren eisen, dan is het keuze. Bij Alutera heb je ruime keuze. Om aan al jouw verschillende prestatie- en esthetische eisen te voldoen, hebben ze hun meest gestroomlijnde assortiment moderne schuifpuien gecreëerd.

Sterk en veilig, maar compromisloos qua stijl

Verkrijgbaar in verschillende schuifconfiguraties, een vlotte werking wordt gegarandeerd door het gebruik van een enkele of dubbele opening. Als je van plan bent om een glazen schuifwand te plaatsen dan zullen ze nauw met je samenwerken om een oplossing op maat te bieden die precies aan jouw behoeften voldoet.

 

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *