Bronzen deuren van staal

Stalen kozijnen hoeven niet altijd zwart te zijn. Anno 2020 zijn metaalkleuren meer in trek dan ooit te voren. Denk hierbij aan brons, koper, tin of zelfs goud. Deze kleuren zijn prima te combineren met zwart stalen elementen in huis.

Stalen kozijnen en deuren in veel kleuren

Misschien klinkt het nog gewaagd maar de zwart stalen deur gaat zich evalueren naar een bronzen stalen deur of zelfs een gouden stalen deur. Dit pallet aan metaalkleuren gaat interieurs warmer maken, maar verliest niet zijn industriële komaf. Dit rauwe randje blijft met name zichtbaar indien het stalen kozijn met een tin kleur wordt behandeld. Neigt men meer naar goud tinten dan wil men dat het gezien wordt. Een goud stalen element in een donkere kamer geeft direct sfeer. Hoe groter het kleurcontrast, hoe warmer het effect op uw interieur.

Brons, koper, tin of goud is (behalve met staal) ook uitstekend te combineren met hout producten. Van zwart stalen onderdelen of accessoires gaan we langzaam over naar warmere metaalkleuren.

Staal en verometal

Staal kan behandeld worden met een verometal. Dit is een extra oppervlaktebehandeling welke volgt na de eerste beschermlaag. Deze verometal behandeling brengt korrelige metaaldeeltjes aan op het staal. Dit zorgt voor een levendige afwerking welke een authentieke uitstraling kan bieden.

Een stalen deur in huis geeft de woonkamer een gezicht. Een stalen deur dient als de blikvanger van je interieur. Het doortrekken van natuurlijk licht geeft een ruimte direct een andere sfeer. Dit grote effect kun je alleen maar groter maken door te werken met een pakkende kleur. Deze verometal collectie biedt de mogelijkheid hier nog iets extra’s aan te geven. Voor nog meer uitstraling voor nog meer exclusiviteit.

Ultra slanke kozijnen van kwaliteit gecombineerd met exclusieve kleuren, meer 2020 wordt het niet.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *