De aanschaf van een vrijstaand bad

Als u besloten hebt een bad te gaan kopen, dan hebt u de keuze tussen een vrijstaand bad, een half vrijstaand bad en een inbouwbad. Er zijn best veel zaken die nadrukkelijk in het voordeel spreken van een vrijstaand bad. Neem alleen al het feit dat dit type bad eenvoudig en vooral ook zeer goed schoon te maken en te houden is. Met dit bad kiest u bovendien nadrukkelijk voor uitstraling. U koopt niet alleen een bad, maar meteen een blikvanger.

Elke gewenste plek

Een bad koopt u tegenwoordig in tal van verschillende vormen, van diverse materialen en afmetingen, om over het brede kleurenpalet maar te zwijgen. Bijkans alles lijkt mogelijk, ook als het een vrijstaand bad betreft. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u dit bad op elke gewenste plek plaatsen in de badkamer. Groot voordeel is dat dit bad niet beslist tegen een muur geplaatst hoeft te worden, iets dat voor andere baden nog wel eens aan de orde is. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, stijlen die aansluiten bij uw interieur. Voor de klassieke badkamer bijvoorbeeld, wordt vaak gekozen voor een vrijstaand bad op pootjes, iets dat echt perfect aansluit bij een klassiek interieur. Is uw badkamer zeer modern, dan kunt u prima kiezen voor een bad in ovale vorm of juist een meer rechthoekig bad. Vrijstaand bad in het klein of groot, ze voegen altijd iets extra’s toe.

Ruimte is wel een must

Wilt u een vrijstaand bad? Zorg dan wel dat u voldoende ruimte tot uw beschikking hebt. Ruimte is een noodzaak als u een bad wilt. Met beperkte ruimte is vooral dit type bad niet echt ideaal. Heeft u de ruimte wel, dan kan geen enkel bad tegen een vrijstaand bad op. Een bad in vrijstaande vorm biedt dus ook nogal wat voordelen. Zo onderhoudt u het bad op perfecte wijze, simpelweg omdat alle zijdes van het bad prima bereikbaar zijn. U kunt uw bad in vrijstaande vorm ook makkelijk droog maken.

Het vrijstaande bad is een heuse blikvanger

Met dit type bad kiest u voor een moderne, luxe uitstraling. U koopt een blikvanger, een eyecatcher. Groot voordeel is dat een vrijstaand bad gewoon overal te plaatsen is. Een vrijstaande variant past ook gewoon in een moderne slaapkamer. Daar bent u de badkamer niet eens voor nodig. Het is dan wel zaak dat er een wateraansluiting in de slaapkamer beschikbaar is, zoals er ook een afvoergat aanwezig moet zijn om het bad te plaatsen waar u dat wenst.

Voor iedereen bereikbaar

De voordelen van het bad, en specifiek dit bad, zijn legio. Zeker het feit dat u niet meer afhankelijk bent van plaatsing tegen een muur is voor veel mensen een serieuze reden om te kiezen voor een vrijstaande variant. En wees nou eerlijk, wat is er nu mooier en leuker dan een bad op je slaapkamer? U stapt uit bed zo het bad in. Het leek vroeger iets dat alleen weggelegd was voor de heel rijke mensen onder ons. Tegenwoordig is dat echter voor iedereen bereikbaar mits u maar genoeg ruimte hebt en er een wateraansluiting aanwezig is. Een vrijstaand bad is niet in elke ruimte een goed idee. Kijk op Douchezaak.nl voor de verschilldende modellen en vraag persoonlijk advies aan over de aanschaf van een bad voor in uw woning!

 

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *