De gevel is het visitekaartje van uw pand!

In Eindhoven is het een trend onder de pandeigenaren om een op maat gemaakte gevel te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat ze in een drukke winkelstraat veel meer zullen opvallen. Pandeigenaren laten kozijnen, ramen, deuren, balkonconstructies en gevelpanelen maken voor hun bedrijfspanden. Niet alleen vanwege de esthetische uitstraling maar ook omdat het recyclebaar is worden metalen gevelbeplating in Eindhoven steeds vaker toegepast. Met deze producten staan ze in het zuiden voor maatwerk geveloplossingen in metaal. Een enkeling van de mogelijk te gebruiken materialen zijn zink, aluminium en lood. Deze materialen kunt u op diverse manieren bewerken. Hierbij kunt u denken aan zagen, coaten, kralen, lassen en knippen. Aluminium wordt voor de gevelbouw vaker gekozen dan andere materialen.

De perfecte afwerking voor uw pand!

Aluminium profielen worden gebruikt door architecten om hun bouwwerk te verstevigen of aan te kleden. Dit komt omdat aluminium een materiaal is wat goed bestendig is tegen weersomstandigheden. Bekwame metaalbewerkers vervaardigen aluminium profielen Eindhoven op een zeer economische en duurzame manier. Bij vakkundige metaalbewerkers kunt u hoekprofielen, t-profielen, u-profielen en h-profielen laten maken. Voor iedere type dak wel een oplossing. Aluminium heeft een lange levensduur. Het is een corrosiebestendig materiaal waardoor het makkelijk toe te passen is in de gevelbouw.

Waarom kiezen voor aluminium?

Onder gevelbouw valt alles wat aan de buitenste laag van een gebouw bevestigd wordt. Naast zink en lood is aluminium de meest voorkomende soort. Aluminium kent vele voordelen. Het is vrij buigzaam en duurzaam. Aluminium is ook in veel verschillende ral-kleuren te verkrijgen. Het hoeft daardoor niet geschilderd te worden. Aluminium heeft een tijdloze uitstraling en zal zeker een lange tijd mee gaan. Dankzij de diverse beschikbare kleuren blijft uw bedrijfspand of woning er altijd fraai uitzien en is het goed te combineren met andere bouwmaterialen. Aluminium heeft een lange levensduur, is onderhoudsvrij en betrouwbaar. Deze positieve eigenschappen en de hoge corrosiebestendigheid die onder invloed van de buitenlucht wordt gevormd, zorgt voor een modern en elegant plaatmateriaal. Behoorlijk geschikt voor de buitenkant van uw pand!

Interesse in maatwerk metaal?

Heeft u plannen om de gevelbekleding of profielen van uw woning of bedrijfspand in Eindhoven aan te passen? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar een deskundige metaalbewerkingsbedrijf. U kunt in uw netwerk vragen of iemand een metaalbewerkingsbedrijf kent of u kunt via google zoeken naar termen zoals: gevelbouw Eindhoven, metaalbewerking in Eindhoven of metaal in Eindhoven. Er zijn talloze bedrijven die u maatwerk metaal kunnen leveren. De meeste metaalbewerkingsbedrijven hebben een eigen machinepark in beheer waarmee ze kunnen coaten, lassen en zagen. In sommige gevallen kunnen ze een proefproduct voor u maken terwijl u wacht.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *