De mooiste loungeset trends van 2019

Het einde van het jaar is weer in zicht. Het is tijd om te kijken naar de lounge trends voor 2019. Wat worden nou echt de trends voor 2019? In deze blog zullen er drie grote lounge trends worden besproken. Altijd populair blijven de lounge dining sets, ook populair zijn de onderhoudsvriendelijke aluminium loungesets en de makkelijke all weather loungesets. Lees snel alle trends en bekijk alle loungesets.

Lekker genieten op een lounge dining set

Je wilt van de warme zon kunnen genieten maar ook lekker dineren. Het maken van keuze hoeft tegenwoordig niet meer. Lounge dining is dé oplossing. Aan een lounge dining set kun je namelijk lekker loungen maar ook heel makkelijk en comfortabel eten. Een lounge dining set ziet er als volgt uit: de tuintafel is wat hoger en heeft verder een comfortabele hoge bank zodat je fijn kunt zitten. Het beste van twee werelden wordt samen gevoegd. Je genieten van een stijlvolle loungeset.
Ook geniet je van een mooie tuinset.
Met een lounge dining set geniet je van twee werelden voor de prijs van één. Lekker makkelijk dus.
Voordat je een lounge dining set gaat aanschaffen is het belangrijk om een aantal zaken eerst goed te bekijken. Zo is het belangrijk om allereerst goed te kijken naar je stijl en afmeting. Je zult iets moeten kiezen wat past in de kleur en de stijl van de tuin. Er zijn namelijk diverse kleuren lounge dining sets verkrijgbaar van grijs tot bruin en afmetingen van 200cm tot groter dan 300cm. Ook zijn de lounge dining sets verkrijgbaar in diverse opstellingen. Ook kun je natuurlijk combineren met losse lounge elementen. Kortom: er zit altijd wel wat voor je bij.

tuinmeubelset

Aluminium loungesets, lekker makkelijk

De tweede trend zijn aluminium loungesets. Deze aluminium loungesets blijven onverminderd populair in de collectie van Tuinmeubelland. Een aluminium loungeset heeft vaak een eigentijdse uitstraling. Het materiaal aluminium is verder  zeer onderhoudsvriendelijk. Aluminium is ook erg sterk, licht van gewicht dus makkelijk te verplaatsen en je hebt heel erg weinig onderhoud aan aluminium. Met een sopje van groene zeep heb je je aluminium loungeset zo schoon gemaakt. Het aluminium zit altijd in het frame van de loungeset. Op dit frame worden weer zit-en rugkussens geplaatst. Dit aluminium frame is vaak voorzien van een stevige poedercoating. Dit maakt het frame kras- en stootvast. Dit frame kan vervolgens weer gevuld worden met diverse soorten kussens. Naast aluminium loungesets heeft de Tuinmeubelland tuinmeubel collectie nog veel meer aluminium tuinmeubelen. Één ding is zeker, je geniet zorgeloos met een aluminium loungeset.

 tuinmeubelset

Onbezorgd genieten dankzij all weather tuinmeubelen

Ook trendy zijn de all weather loungesets uit de Tuinmeubelland collectie. In Nederland is er altijd kans op een lekkere regenbui. Stel je zit even buiten te loungen en je moet snel haasten om je kussens naar binnen te slepen, deze mogen namelijk absoluut niet nat worden. Dat is toch helemaal niet wat je wilt. Dat is in principe verleden tijd met de grote keuze all weather loungesets. Er is namelijk een collectie tuinmeubelen die je gerust de gehele zomer buiten kunt laten staan. Deze all weather loungesets hebben vaak verschillende onderstellen of frames. Het unieke van deze sets zit in de kussens. De all weather kussens werken als volgt: bij een regenbui (normale regenbui) loopt een groot deel van het water van de kussen af. Wanneer deze regen langer aanhoudt loopt het water op een gegeven moment door de kussens heen. Er zit namelijk een bepaald soort schuim in het kussen wat ervoor zorgt dat de kussen erg snel drogen. Na een korte  regenbui kun je dus al gauw weer genieten van de zon. Ook worden de kussen gemaakt van hoogwaardige outdoor stoffen welke jarenlang mooi blijven.
Bron: https://www.tuinmeubelland.nl/

Post Author: T-meubeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *