De redenen om een vastgoedbeheerder in dienst te nemen

Ben jij een verhuurder of vastgoedeigenaar? Dan ben je vast bekend met het feit dat je alles goed geregeld wilt hebben. Maar ook met het gegeven dat het goed regelen van het verhuren van je vastgoed veel tijd kost – meer dan je van te voren had gedacht. Deze kan je vast beter benutten! Maak daarom gebruik van ons vastgoedbeheer om je kostbare tijd aan andere dingen te besteden. Maar waar helpt een vastgoedbeheerder je dan mee? 

Technisch Beheer 

Over het algemeen zullen er jaarlijks onderhoudsactiviteiten moeten plaatsvinden in jouw pand. Of dit nu gaat om kleine of grote onderhoudsactiviteiten, dit kan je veel tijd gaan kosten. Daarom zal een vastgoedbeheerder dit voor jou uit handen nemen. De vastgoedbeheerder zal verantwoordelijk zijn voor het contact bij technische klachten en het vinden van de gepaste oplossing voor het probleem. Of dit nu over onderhoudszaken op langere termijn gaat of zaken die per direct opgelost moeten worden, de vastgoedbeheerder staat altijd voor jouw huurders klaar. Daarnaast werken vastgoedbeheerders samen met verschillende leveranciers, waardoor je altijd een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs kan verwachten. Bovendien wordt na de werkzaamheden gecontroleerd of deze op de juiste manier uitgevoerd zijn. 

Financieel Beheer 

Ben jij benieuwd of je de juiste huurprijs aan je huurder vraagt? Wil jij er zeker van zijn dat de huurder zijn huur betaalt? Of moeten er wijzigingen in het verhuurcontract plaatsvinden? Een vastgoedbeheerder kan je hiermee helpen. Een vastgoedbeheerder zorgt ervoor dat je de juiste huurprijs berekend wordt, dat je de huur op tijd ontvangt en dat wijzigingen in het verhuurcontact doorgevoerd worden. Daarnaast regelt de vastgoedbeheerder alle andere zaken omtrent de financiën rondom het verhuren van je vastgoed. Doordat de vastgoedbeheerder verantwoordelijk is voor alle zaken omtrent de financiën zorgt dit voor extra zekerheid en meer vrije tijd voor jou! 

Commercieel Beheer 

Het vinden van de geschikte huurder voor je pand kan veel tijd kosten. Daarnaast wil je ook niet dat het pand te lang leeg staat. Een vastgoedbeheerder begrijpt dit en kan jou helpen bij het vinden van een geschikte huurder op korte termijn. Doordat een vastgoedbeheerder vaak contact heeft met verschillende organisaties en makelaars is het vinden van een geschikte huurder geen probleem.  

Ben jij klaar met het dag en nacht klaar staan voor huurders om acute onderhoudreparaties te regelen of wil jij zekerheid dat de huur elke maand netjes op je rekening terecht komt? Dan is een samenwerking met een vastgoedbeheerder een goede optie! 

Post Author: T-meubeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *