Een krasvaste, egale vloer voor je favoriete meubels

Of het nu voor uw woning of bedrijfspand is, u wilt een nieuwe vloer die duurzaam zijn en tegen een stootje kan – soms letterlijk. Misschien heb je een keukenvloer die je wilt renoveren of je hebt een Badkamer die je wilt voorzien van een hygiënischer ondergrond. Het maakt niet uit waar u ervoor kiest om een gietvloer aan te brengen. Dit type ondergrond is in vrijwel iedere ruimte toepasbaar. En biedt bovendien een hogere resistentie tegen slijtage en krassen. Hierbij wat meer informatie over de gietvloer en een tip om deze ondergrond te combineren met je meubels.

Wat zijn de voordelen van een kunststof gietvloer?

Gietvloeren zijn bestand tegen een groot aantal vloeistoffen maar het is wel beter om deze vloer schoon te maken zonder chemische bijtende schoonmaakmiddelen. De vloeren zijn praktisch maar ook decoratief. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en het is ook mogelijk om patronen in de vloer aan te brengen. Daarnaast is het mogelijk om een betonlook te creëren, hiermee krijgt u een kunststof gietvloer met het uiterlijk van een traditionele betonvloer. De vloeren zijn bovendien naadloos en vloeistofdicht en daardoor eenvoudig te reinigen, wat de hygiëne ten goede komt. Last but nog least; gietvloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming en gaan erg lang mee. Tot wel 10 keer zo lang als een houten vloer.

 

Zeer geschikt voor in de badkamer

De voordelen van het kiezen van gietvloeren zijn enorm. Het is een hygiënischer optie voor uw vloer en ook erg duurzaam gezien de lange levensduur. Een van de belangrijkste voordelen is echter het gemak van onderhoud. De gietvloer is daarom geschikt om een om toe te passen in vrijwel iedere ruimte. Zelfs in sanitaire voorzieningen wordt een gietvloer steeds vaker toegepast omdat vloeistoffen niet door de vloer heen kunnen dringen.

 

Industriële look met beton vloercoating

Wilt u dat er een manier was om de moderne industriële look in uw huis te krijgen zonder veel geld uit te hoeven geven aan gespecialiseerde metalen sierlijsten, industriële meubels of verlichtingsarmaturen? De industriële look is steeds meer in opkomst in moderne woningen en ook in bedrijfspanden zien we het steeds vaker. Het is mogelijk om een gietvloer te creëren met een industriële betonlook uitstraling. In dat geval hebben we het over een betonlook vloer of beton vloercoating. Hiermee krijgt u de uitstraling van een traditionele betonvloer en de praktische voordelen van een kunststof gietvloer.

Post Author: T-meubeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *