Een strakke industriele gietvloer in huis

Hoe krijg je de industriële charme in huis en houd je de vloer toch goed schoon? Een van de makkelijkste manieren is om je huis te voorzien van een nieuwe ondergrond. We raden je aan om te kiezen voor een kunststof gietvloer omdat deze zeer lang meegaat en eenvoudig te onderhouden is. Dat is waarom we denken dat gietvloeren de beste optie zijn tegenwoordig. Een gegoten vloer biedt geweldige voordelen en is bovendien af te werken in iedere gewenste kleur.

Creëer contrast met licht meubels en beton ciré

Een manier om een mooi contrast in je woning te creëren is het gebruik van een lichte kunststof gietvloer of Beton Ciré. Dit type ondergrond contrasteert heel goed met meubels die donker zijn. Bijvoorbeeld donkerrode, donkergroene of donkerblauwe meubels. Naast het aanpakken van de vloer is het ook mogelijk om een soortgelijk materiaal op de wanden te passen.

Ook geschikt voor wandafwerking

Als het gaat om het het creëren van eenheid en rust in uw interieur dan is het ook verstandig om de band te bekleden. En dan bedoelen we niet met traditionele wandbekleding maar met Beton Ciré. Dit materiaal kan tientallen jaren in een goede staat blijven en is bovendien eenvoudig schoon te houden.

Hoeveel kost een gietvloer?

Hoeveel kost een gietvloer? En in welke ruimtes kan ik dit type ondergrond toepassen? Dit zijn vragen die vaak worden gesteld. De waarheid is dat er geen simpel en snel antwoord op deze vraag te geven is omdat er zoveel verschillende soorten gietvloeren zijn, elk met verschillende eigenschappen en ontworpen voor specifieke toepassingen. De meest handige optie is om contact op te nemen met een specialist op het gebied van gegoten vloeren om de gietvloer prijs en informatie op te vragen.

Post Author: T-meubeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *