Gietvloeren besparen tijd!

We leven in een tijd dat mensen geen tijd meer hebben voor huishoudelijke activiteiten. Zo blijkt het voor veel families een hele opgave om het huis schoon te houden en de tuin te onderhouden, terwijl ze ondertussen ook nog eens moeten werken en hun kinderen moeten onderhouden. Een druk bestaan, waarin we geen tijd meer hebben om de vloer schoon te maken. Waarom helpt een gietvloer met het besparen van tijd? Naast het beantwoorden van deze vraag zullen we meer redenen benoemen waarom een gietvloer een goede keuze kan zijn.

Geen schoon- en onderhoudswerk

Gietvloer Eigenaren zullen het er allemaal mee eens zijn: met een gietvloer kun je de stofzuiger en de dweil voor een lange tijd in de kelder laten staan. Terwijl je bij vloerbedekking of een parketvloer al gauw een aantal keer per week moet stofzuigen, is een keer stofzuigen bij een gietvloer vaak voldoende. Ook zijn vlekken, viezigheid en vocht eenvoudig te verwijderen door de gladde bovenlaag. Is er water of cola op de grond gevallen? Dan haal je er een doekje overheen en ben je er direct vanaf. Bovendien ben je met een gietvloer weinig tijd kwijt aan onderhoud. Waar je een parketvloer regelmatig moet invetten, hoef je bij een gietvloer vrijwel niets te doen om deze in een goede conditie te houden. Begrijp je nu waarom wij zeggen dat de keuze voor een gietvloer je een hoop tijd kan besparen?   

Een mooi aanzicht!

Gietvloeren zien er altijd stijlvol uit! Het is mogelijk om een gietvloer in verschillende kleuren en patronen te bestellen. Dit maakt een gietvloer voor elke stijl geschikt. Kies je ervoor om meerdere ruimten in een huis of een pand van een gietvloer te voorzien dan zal je zien dat alle ruimtes mooi op elkaar overlopen. Dit komt door de gladde bovenlaag. We raden je aan om een bezoek te brengen aan een showroom, zodat je een beter beeld krijgt van hoe een gietvloer er precies uit ziet. Bezoek meerdere showrooms en vergelijk het resultaat.

Gietvloerlegger vinden

Het aanleggen van een gietvloer is vakwerk en zal dus op een goede manier moeten gebeuren. Wordt een gietvloer niet op de juiste manier aangelegd dan zal dit de levensduur verkorten. Vaak komen er dan na een aantal jaren bubbels in de vloer, iets wat je liever niet wilt hebben. Maak een afspraak met een gietvloerlegger en vraag of je een oudere vloer mag zien die hij eerder gelegd heeft. Zo weet je zeker dat de gietvloerlegger vakbekwaam is en in staat is een gietvloer op de juiste manier aan te leggen.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *