Kenmerken van bureaustoel Kinnarps

Zittend werken is voor veel mensen de standaard geworden. Helaas komen hierbij ook steeds meer aan zitten gerelateerde klachten bij kijken. Met een goede bureaustoel kunnen deze klachten verholpen of in ieder geval tegengegaan worden. Jouw zithouding is hierin immers doorslaggevend. Een Kinnarps bureaustoel helpt jou om de ideale zithouding te realiseren. 

Kinnarps voor een ideale werkhouding 

Kinnarps bureaustoelen onderscheiden zich op een aantal punten van andere bureaustoelmerken. Het eerste onderscheidende kenmerk is het design. Hierin zijn Kinnarps bureaustoelen namelijk ongeëvenaard. De bureaustoelen zijn direct herkenbaar, ondanks de ruime keuze aan verschillende soorten. De ontwerpen zijn simplistisch, doch multifunctioneel en zeer modern vormgegeven. De eenvoudige lijnen, laten het ontwerp strak en vooral professioneel ogen. Daardoor is er altijd een perfecte Kinnarps bureaustoel te vinden voor jouw werkomgeving.

Het tweede kenmerk is dat elke bureaustoel vanuit het oogpunt van ergonomie is ontworpen. Elke bureaustoel moet het hoogst haalbare in comfort behalen. De reden hiervoor is dat Kinnarps de ideale kantoorervaring wil aanbieden, voor iedereen. Daarom worden de stoelen uitvoerig getest in het Kinnarps laboratorium.

Het derde kenmerk is dat iedere Kinnarps bureaustoel eenvoudig te begrijpen moet zijn. Veel bureaustoelen hebben onnodige kenmerken, zoals hendels of draaiwielen waar maar niet direct duidelijk van wordt, waarvoor ze dienen. Kinnarps is hier geen fan van en ontwerpt alleen bureaustoelen die je in één oogopslag begrijpt. Geen geruzie met de stoel, omdat je weer een verkeerd hendeltje hebt ingedrukt. Kinnarps stoelen begrijp je namelijk altijd. 

Een Kinnarps bureaustoel voor iedereen 

Kinnarps bureaustoelen zijn geschikt voor elk soort kantoor. Van grote vergaderruimtes, tot kantoortuinen of thuiskantoren. Allemaal hebben ze baad bij Kinnarps bureaustoelen. Het fijne van deze bureaustoelen is dat je zelf een hand hebt in hoe de stoelen er uitzien.

Als koper kun je in de basis in ieder geval de kleur bepalen. Hierbij heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende kleuren. Bij bepaalde stoelen is het zelfs mogelijk om verschillende soorten kleuren bij één stoel te kiezen. Zo wordt er een two-tone effect gecreëerd.

Naast het kiezen van kleuren kun je ook het ontwerp aanpassen. Tenminste je hebt de mogelijkheid om uit bepaalde functies en/of accessoires te kiezen. Dit is bijvoorbeeld in de vorm van een extra hoofdsteun of totaal nieuwe functies als het gepatenteerd FreeMotion, Freefloat of Synchrone systemen. Dit zijn extra systemen in de stoel, waarmee je verschillende aanpassingen kunt maken aan jouw zithouding. Hiermee kun je altijd de ideale zitpositie vinden. Dankzij een Kinnarps bureaustoel kan jij genieten van altijd de ideale zithouding en kantoordag.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *