Kies voor iets nieuws

Het is zeker een trend de laatste tijd om iets te veranderen aan je woning. Dit kan komen door het feit dat mensen veel thuis hebben gezeten en hebben besloten toe te zijn aan iets nieuws. Ook kan het gewoon komen omdat iets in je huis gewoon echt toe is aan vervanging. Wat de reden ook is, het maakt het allemaal niet minder leuk om op zoek te gaan naar nieuwe elementen voor in je woning. Dit hoeven niet gelijk grote aanpassingen te zijn, je kunt namelijk ook de keuze maken om alleen de muren in je huis een nieuwe look te geven. Dit kan op verschillende manieren waar je hier meer over leest.

 

Verf of behang

De allereerste keuze die je kunt maken is of je gaat kiezen voor verf of behang op de muur. Sommige mensen hebben meer een voorkeur voor verf en anderen juist voor behang. Stel dat je het echt niet weet en bijvoorbeeld wel eens iets nieuws zou willen proberen omdat je altijd voor een nieuwe verfkleur gaat. Het kan spannend zijn om iets nieuws te proberen, want wat als je het helemaal niks vindt of het na een tijdje toch gaat vervelen. Je kunt er dan ook voor kiezen om een combinatie van de twee keuzes te pakken. Je huis bestaat hoogstwaarschijnlijk uit meer dan één muur waardoor je zelfs een muur met een verfkleur kunt bedekken en de andere muur met behang. 

 

De juiste kleur

Als het aankomt op verf kun je allerlei kanten op. Toch is het belangrijk om te bekijken wat het meubilair is wat je in huis hebt staan. Als je van heftige kleuren houdt, dan is een hippe kleur niet verkeerd op de muur. Maar je kunt ook meer een voorkeur hebben voor wat rustigere tinten, je kunt dan ook gewoon voor een basiskleur op de muur gaan. Vooral als je al wat meer uitgesprokene kleuren in het meubilair hebt. Als je toch iets meer kleur in huis wilt, kun je ook kiezen voor een subtieler behang.

 

Het behang

Ook met behang kun je allerlei kanten op van merken van Arte monsoon tot Elitis. Behang hoeft namelijk niet per se een kleur met zich mee te brengen, maar kan ook bestaan uit prints. Door alleen al een print op de muur aan te brengen in bijvoorbeeld een basiskleur, krijgt je muur gelijk een hele nieuwe uitstraling. Van de genoemde merken zijn er allerlei verschillende prints, maar ook gewoon kleuren van het behang waar je uit kunt kiezen. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen wat hij of zij mooi vind en kun je op deze manier een geheel nieuwe uitstraling aan je woning geven.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *