Lamp voor op je nachtkastje

Een slaapkamer kan niet zonder een lamp op het nachtkastje. Je wilt natuurlijk niet midden in de nacht onnodig je teen stoten tegen je bed. Of frontaal tegen de kast op botsen. Daarom is het van belang dat je een lampje op je nachtkastje hebt staan. Hierdoor hoef je niet midden in de nacht lang te zoeken naar de lichtschakelaar. Een lamp voor op je nachtkastje is vaak klein, maar met een extra groot gemak. In deze blog lees je alles over de mogelijkheden over verlichting in combinatie met een nachtkastje.

Eyecatcher

Voor de meeste mensen is verlichting gewoon iets praktisch. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om van de lamp van de slaapkamer een eyecatcher te maken. Het maakt niet uit of het nu gaat om een tafellamp, bureaulamp of wandlamp die je op of boven het nachtkastje zet. Om je slaapkamer lamp op te laten vallen kun je kiezen voor een opvallende kleur, vorm of een opvallend formaat.

Aan de wand

Natuurlijk hoef je niet perse een slaapkamer lamp op het nachtkastje te plaatsen. Je kan ook een prachtige wandlamp boven je kastje hangen. Hierdoor hou je extra ruimte over op je nachtkastje voor een boek, bril of fotolijstje. En daarnaast is het voordeel van een wandlamp dat je ze vaak kunt bijstellen. Wil je nog even lezen in bed? Dan kun je een schaarlamp naar je toe trekken, zodat je voldoende licht hebt.

Eenvoudig en praktisch

Hou je van een eenvoudige slaapkamer lamp en gaat het jou alleen om het praktische aspect? Dan is een lamp met een schakelaar binnen handbereik waar jij naar op zoek bent. Neem eventueel een dimmer in overweging. Wanneer je midden in de nacht naar het toilet moet en het licht wilt aanknippen, dan is het fijn als je niet meteen in de schijnwerpers staat.

Geen nachtkastje?

Natuurlijk heeft niet iedereen de ruimte of behoefte aan een nachtkastje. Dan is een vloerlamp een mooi alternatief voor de slaapkamer lamp. Je kan de voet van je vloerlamp deels onder het bed schuiven. Het voordeel van een vloerlamp is dat je ze ook gemakkelijk kunt verschuiven als ze in de weg staan.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *