Modern design van Harvink fauteuils

harvink stoel

Harvink fauteuils voor wie niet van compromissen houdt

Wil je een mooi meubelstuk, dan is het een goed idee om eens proef te zitten in Harvink fauteuils. Dit zijn namelijk meubelstukken voor mensen die niet graag concessies doen. Een standaard meubelstuk kan doorgaans voor de gebruiker geen combinatie zijn van design en hoog zitcomfort. Wie voor een dergelijk meubelstuk kijkt komt er al snel achter dat een modern meubelstuk niet altijd even lekker comfortabel zal zitten. Vaak is het materiaal mooi van ontwerp maar zit het meubelstuk vervolgens te hard of te zacht.

Exclusief design

De tijd dat je een bank kocht en die met een paar jaar naar het vuil bracht ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig is dat gelukkig anders. We kopen weer meubelstukken die de moeite waard zijn om meerdere jaren in ons huis te staan. Daar speelt men bij Harvink fauteuils praktisch op in. De meubels hebben namelijk stuk voor stuk een uniek design, maar het zitcomfort heeft daar niet onder geleden. De fauteuil heeft een zit waarin je het als eigenaar wel een avond volhoudt. Daarnaast is het materiaal bijzonder exclusief afgewerkt waardoor het een meubelstuk is wat de tand des tijds goed kan doorstaan.

Voor wie niet van eenheidsworst houdt

Wie denkt aan Nederlands design ziet doorgaans de leren meubels voor zich die zich nogal eens onder de categorie eenheidsworst scharen. Een leren meubelstuk mag dan nog zo lang meegaan; het blijft een materiaal waar niet iedereen even gelukkig mee is. Harvink biedt de klant de keuze uit meerdere bekledingsmaterialen. Denk in dat geval aan gladde stof, ruw geweven stof maar ook aan leer. Op die manier koop je bij Harvink een prachtige fauteuil in een stijl die perfect bij jouw huis past. Ook bij het onderstel heb je de keuze uit hout of metaal, waardoor je tot ieder design kan komen.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *