Op deze manier kun je tijdens de corona periode nog prima verhuizen

 

Waar begin ik als ik wil verhuizen?

Er zijn genoeg redenen om te willen verhuizen. Of je nu je oude huis zat bent, of je je wilt een grotere tuin, iedereen heeft wel een andere reden. Nu is verhuizen altijd al stressvol, maar tijdens de corona crisis is verhuizen misschien nog wel extra stressvol. Je kunt niet makkelijk mensen bezoeken of mensen je huis laten bekijken. Maar het is belangrijk om het hoofd koel te houden. Je begint gewoon bij het begin en gaat zo stap voor stap door het verhuizingsproces.  Er zijn veel dingen die je zelf kunt doen als je wilt verhuizen. Denk aan het verhuizen zelf of het verbouwen van je nieuwe woning. Maar er zijn meerdere manieren hoe dit goedkoper kan.

Goedkoop verhuizen

Stel, je woont in Utrecht. Dan ga je op zoek naar een verhuisbedrijf in Utrecht. Maar dit kan ook op een andere manier. Je kunt namelijk zelf verhuizen. Dit klinkt logisch, maar weinig mensen doen het zelf. Het is natuurlijk makkelijk om een verhuisbedrijf in te huren om alles te verhuizen. Dit is aan te raden als je dure en exclusieve spullen hebt, of bijvoorbeeld heel ver weg gaat wonen. Maar als dit niet het geval is kun je het zelf ook doen. 

Verhuiswagen of auto huren?

Het enige wat je nodig hebt is een bestelbus, verhuiswagen of grote auto. Leen deze van een kennis of huur ze bij een autobedrijf of verhuisbedrijf tegen een redelijke prijs. Spullen inpakken, inladen en verhuizen maar. Ook het klussen kun je zelf doen. Je hoeft geen aannemer in te huren of iets dergelijks. Gewoon lekker zelf aan de slag. Natuurlijk kun je wel je de keuken of badkamer laten zetten door een bedrijf. Je moet zelf de balans vinden tussen wat je wilt uitbesteden en wat je zelf kunt doen. Goedkoop verhuizen is een keuze. Maak het jezelf niet te moeilijk, maar denk wel goed om je portemonnee.

Happy couple unpacking boxes in new home

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *