PVC vloer

Vloerenraamdecor.nl weet als geen ander dat een vloer beeldbepalend is voor elke ruimte. Wil je een woonruimte een nieuwe, frisse uitstraling geven, overweeg dan eens een PVC vloer. Alleen al door het laten leggen van een dergelijke vloer wordt een ruimte anders; fraaier ook vooral.

De voordelen van een PVC vloer
De specialisten van vloerenraamdecor.nl kunnen je heel snel overtuigen van de talloze voordelen die een PVC vloer biedt. Behalve mooi en stijlvol, is een PVC vloer vrijwel onslijtbaar en combineer je deze vloer prima met vloerverwarming. Een PVC vloer is waterbestendig en antislip en bovendien heel gemakkelijk te onderhouden. De vloer is daarnaast vuilafstotend en vlekbestendig. En dus blijft een PVC vloer heel lang heel erg mooi.

In combinatie met vloerverwarming
Vloerenraamdecor.nl werkt alleen met de beste merken en maakt uiteraard geen gebruik van schadelijke weekmakers. De producten zijn 100 procent recyclebaar en worden gelegd door echte vakmensen die bij het leggen alleen gebruik maken van de beste producten. Niet voor niets wordt er een ruime garantietermijn toegepast. Wil je ook nog eens zo weinig mogelijk warmte verliezen, kies dan voor een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming.

Een offerte op maat
Vloerenraamdecor.nl meet de ruimte zorgvuldig in, brengt advies uit en presenteert vervolgens een offerte op maat. De PVC vloeren hebben of een levensechte houtnerf of een steenstructuur en bieden daarom de perfecte hout- en betonlook. Dat in combinatie met energiebesparende vloerverwarming maakt van een PVC vloer de ideale vloer voor werkelijk elke ruimte; een vloer die functionaliteit combineert met uitstraling en klasse.

Zo goed als onverslijtbaar
PVC vloeren zijn zo goed als onverslijtbaar. Niet voor niets worden PVC vloeren ook industrieel toegepast. Ook het feit dat de vloer geluiddempend werkt en je dus gevrijwaard blijft van de bekende loop- en tikgeluiden is een pré. Je zou verwachten dat een dergelijke vloer intensief onderhouden moet worden, maar ook dit is niet het geval. Sterker nog, je hebt er amper omkijken naar. PVC leg je behalve op de vloer ook op de trap, en is het beschikbaar van verschillende merken en kun je kiezen voor plak- en click PVC.

Ook voor behang- en schilderwerk
Een nieuwe PVC vloer is een mooie aanzet tot een fraaie inrichting van of je nieuwe woning, terwijl je er ook de ruimtes in je bestaande kamers er onherkenbaar mooi uit laat zien. Behalve vloeren heeft vloerenraamdecor.nl ook het beste op het gebied van wanden en ramen en kun je er ook terecht voor behang- en schilderwerk. Behalve de beste producten helpt vloerenraamdecor.nl je ook bij het kiezen voor een bepaalde stijl en de kleurencombinatie. De medewerkers kennen de trends en aan de hand van jouw ideeën zijn ze in staat met een passend voorstel te komen. Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn wordt door vloerenraamdecor.nl elke dag opnieuw bewezen. Wil je dus echt werk maken van wooninrichting, check dan meteen de website www.vloerenraamdecor.nl. Met hun producten en expertise kun je elke ruimte namelijk een totaal andere uitstraling geven.

Post Author: T-meubeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *