Steigerhout in je slaapkamer

Waarschijnlijk denk je niet snel aan steigerhout in je slaapkamer. Vaak denken mensen aan tuinmeubelen en tafels. Toch kun je ook goed aan de slag met steigerhout in de slaapkamer. Het verrijkt jouw slaapkamer met warmte en karakter. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. In deze blog vertellen we je graag meer steigerhout in je slaapkamer. 

Een prachtig bed

Het bed staat natuurlijk centraal in de slaapkamer. Je wilt lekker slapen, dus comfort is van groot belang. Een bed is vaak duur maar een goede investering. Een goed bed helpt je elke dag weer fris en fruitig de dag te starten. Ondanks het comfort, wil je ook dat een bed past bij jouw stijl. Het moet aansluiten op jouw woonwensen. 

Steigerhout kan zeer goed worden gebruikt voor een bed. Bovendien kun je verschillende kanten op. Alle steigerplanken worden eerst glad geschuurd. Zo worden splinters en haakjes voorkomen. Vervolgens kun je zelf naar eigen smaak de kleur bijvoorbeeld aanpassen. Kies voor een mooie washing of gewoon een kleurloze nano coating. Zo bescherm je het meubel, maar pas je het ook aan naar jouw smaak. 

De perfecte kledingkast 

Naast een goed bed, is een kast net zo belangrijk. Ook bij kasten wordt duidelijk hoe flexibel steigerhout is. Je kunt het combineren met steigerbuizen. Waardoor je direct een industriële look krijgt. Het hoeft natuurlijk niet perse een kast te zijn. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kledingrek. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt alles aanpassen naar jouw smaak. 

Steigerhout is duurzaam en flexibel. Dit maakt het de investering ook zeker waard. Of je nu een mooie kast zoekt of een kledingrek, met steigerhout maak je prachtige producten voor in de slaapkamer. 

Nachtkastjes & accessoires 

Naast de basis meubelen voor in een slaapkamer, zoals een bed en een kast, wil je ook gezelligheid. Denk aan nachtkastjes en accessoires. Ook hiervoor leent steigerhout zich erg goed. Bouw een schattig nachtkastje of maak een paneel voor jouw sieraden of foto’s. 

Wil je graag nog een stapje verder? Vervang je standaard deur voor een steigerhouten schuifdeur. Deze robuuste deur is natuurlijk functioneel, maar ook bijzonder mooi. De warmte van het hout geeft zeker een extra elementen aan jouw slaapkamer. 

We hopen je te hebben geïnspireerd met deze steigerhouten ideeën voor in de slaapkamer. Stop zeker niet bij een bed of een kast, maar bekijk ook de andere mogelijkheden eens. 

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *