Telefonie binnen jouw organisatie

Werk jij binnen je organisatie eigenlijk nog met een ‘normale’ niet draagbare telefoon? Waar er een stickertje op is geplakt met telefoonnummers? Het is eigenlijk niet meer van deze tijd. Met Nucall 3cx telefonie kan iedereen op zijn of haar eigen mobiele telefoon opnemen en doorverbinden naar collega’s. Door de pandemie is iedereen natuurlijk veel thuis gaan werken. Daarom is het extra fijn dat je je collega’s overal kan bereiken. Ook kun je via een communicatiesysteem bijvoorbeeld via de live chat reageren op je website bezoekers. Daarnaast kan je zelf van een afstand vergaderen zonder andere overbodige apps. 

We hebben de voordelen nog even in het kort genoteerd:

 

  • Je bent bereikbaar buiten je werkplek om
  • Voorspelbare kosten, je komt (vaak) niet voor extra kosten te staan
  • Voip systemen kan je vaak koppelen aan andere systemen zoals de cloud
  • Met de cloud bellen is makkelijk en gebruiksvriendelijk, je kan zelfs een automatische doorschakeling naar je collega verzorgen als je in een vergadering zit

 

Maar wat is er zo nadelig aan een vaste telefoonlijn? Veel collega’s van de oude garde binnen jouw onderneming zijn er misschien nog aan gewend. Een hard geluid; dat kan niet missen. En je weet makkelijk hoe je deze kunt doorverbinden. Maar bellen jullie met de vaste lijn en met de mobiele telefoon? Dan betaal je dus eigenlijk al dubbel, het eerste nadeel. En dit doen heel veel ondernemingen zonder dat ze het eigenlijk doorhebben. Maar het grootste nadeel is nog wel dat je maar op één plek kan opnemen. 

 

Ook voor thuis zit de vaste telefoonlijn niet meer in de meeste standaard pakketten. Nog maar 54% van de Nederlandse wereldbevolking belt met de vaste lijn, gemiddeld een paar keer per week. Sinds een paar jaar richten daarom ook veel providers zich op alles-in-een pakketten. Deze bestaan meestal uit internet, televisie en vaste telefonie. Dat scheelt kosten voor je gehele abonnement. De telefoonkabels kunnen dus uit het raam worden gegooid, tenzij je er een internetkabel van wil maken, want dat kan ook. Een tip: ga providers vergelijken en kom zo uit op de meest scherpe prijs. Dat vindt jij leuk, en je portemonnee ook.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *