Top 10 woonaccessoires van dit moment!

Iedereen wil tegenwoordig niets liever dan een leuk ingerichte woning. Mooie accessoires maken je interieur compleet en zorgen voor een persoonlijke touch. Hieronder staan 10 leuke woonaccessoires voor je op een rijtje van dit moment.

Vintage vloerlamp

Vintage vloerlampen kun je overal in je woning plaatsen en zijn een echte eyecatcher in jouw woning. Doordat de lamp niet vasthangt, kun je deze iedere keer een ander plekje geven.

Kurk

Maak je interieur compleet met kurk elementen. Heb jij je huis leuk ingericht, maar lijkt er toch iets te missen? Maak om te beginnen gebruik van kurken onderzetters, kurken bijzettafels of krukjes. Tip: maak het helemaal af met een kurken wereldkaart aan je muur.

Manden

Draadmanden en rieten manden zijn een must have voor in jouw woning. Er zijn verschillende manieren om ze te gebruiken. Pas ze bijvoorbeeld toe als wasmand in je badkamer of stop er je dekentjes voor op de bank in. Wees creatief! Leg er een deksel op en gebruik hem als bijzettafeltje.

Natuurlijke materialen

Natuur staat centraal, maak je interieur compleet met natuurlijke materialen. Natuurlijke tinten zorgen ervoor dat je warmte creëert. Denk aan touw, bamboe en hout elementen. Wil je het iets groter aanpakken? Plaats dan een steigerhouten vloer.

Planten

Haal met planten de natuur in huis. Niet alleen je woonkamer, ook je keuken en slaapkamer zijn geschikt voor planten. Ook de kweekkastjes zijn nu helemaal hot! Hoe groener, hoe beter.

Messing/Mat goud

Messing, ook wel mat goud koper genoemd, is een mix van zink en koper. Mat goud heeft een luxe uitstraling. En zorgt voor de finishing touch in je interieur.

Kledingrek

Een kledingrek is een speelse manier om je kleren tentoon te stellen. Naast een staand kledingrek kun je ook kiezen voor een bevestiging tegen de muur of aan het plafond. Met een kledingrek is het ontzettend makkelijk om je heren- of dameskleding netjes op te bergen. Bijvoorbeeld voor je Geisha mode. Ben je creatief? Knutsel dan je eigen kledingrek in elkaar!

Fluweel

Dankzij de luxueuze uitstraling en het koninklijk karakter geeft fluweel karakter aan je woning. Laat fluweel terugkomen in je sierkussens en decoratie.

Spiegels

Spiegels vangen veel licht, waardoor de ruimte ook lichter wordt. Laat je ruimte groter lijken en kies voor een spiegel die past bij je woonstijl. Zie het als een mooi extra decoratie element.

Vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn helemaal hip! Een vloerkleed geeft je woonkamer een warm effect en zorgt voor extra structuur. Kies voor een vloerkleed dat past bij jouw woonstijl.

 

Post Author: Monique Brouwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *