Wat is urban living en waarom is het zo populair?

Tegenwoordig is het erg populair om je woning als een urban living in te richten. Je ziet het erg veel terug in tv programma’s en op social media van bn’ers. Daarnaast is deze stijl ook erg veel te zien in verschillende woonwinkels en winkels waar je woningaccessoires kan halen. Daarom leggen we in deze blog uit wat het precies is en waarom het zo populair is. 

Wat is urban living? 

Urban living is een erg populaire stijl onder de stijlen van een woning. Het is een mix van industrieel en botanisch. Het is ook erg populair als je beton, steigerbuizen of balken in je huis hebt die goed te zien zijn, hiermee kom je namelijk al een heel eind met de stijl urban living. Lifa living verkoopt veel accessoires waarmee je je huis kan inrichten en je je dreamhouse mee kan maken. Met de urban living stijl creëer je een stoere maar ook warme sfeer. Door de industriële accessoire creeer je een stoere en grove look maar juist door de botanische accessoires wordt het net iets minder hard. De botnische stijl is meer gericht op groen en planten waardoor het perfect matcht met het industriële.   

Waarom is het zo populair? 

Maar hoe kan deze stijl opeens zo populair zijn? Dat komt doordat het deze stijl erg veel wordt gebruikt in woonprogramma’s, veel mensen kijken daar vaak naar en krijgen daar dan weer inspiratie door. Daardoor zullen veel mensen nieuwe accessoires kopen en krijgen dan een nieuwe stijl in hun huis. Hierdoor wordt de urban living stijl steeds populairder. Lifa living heeft erg veel accessoires in hun assortiment die erg goed passen bij de urban living stijl. Met deze accessoires kan je je dreamhouse creëren en zo woon je binnen de kortste keren in een trendy huis.   

Conclusie

De urban living stijl is al een tijdje erg populair en het blijft ook nog wel even populair. De stijl is een mix tussen industrieel en botanisch, het industriële zorgt voor een stoere en grovere uitstraling. Het botanische deel zorgt juist voor iets meer balans, het is namelijk iets groener en zachter, daardoor is het een perfecte match om dit te combineren. Lifa living heeft een breed accessoires die goed passen bij de urban living stijl, met die accessoires kun je je eigen dreamhouse maken en je huis inrichten zoals je zelf wilt. Wat vind jij van de urban living stijl?

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *