Zo maakt u uw huis helemaal af

Uw woning afmaken, of u nu net verhuisd bent of niet, het blijft leuk. Een fris kleurtje op de muren, een nieuw accessoire in de woonkamer of een aantal oude meubels vernieuwen…Uw huis knapt er helemaal van op. Waar niet altijd aan wordt gedacht, maar wat nadien net zo veel voldoening geeft is het aanschaffen of vernieuwen van praktische zaken in de woning. Een (kapotte) deurbel, het ophangen van nieuwe jaloezieën, of het vervangen van een oud matras: dit zijn dingen die vaak niet als eerste worden opgepakt en meestal een tijdje blijven liggen. Maar als ze eenmaal vernieuwd zijn, geeft het toch een behoorlijk stuk woongenot.

Ook een vliegendeur valt doorgaans in de categorie zaken die al een tijdje opgepakt moeten worden, maar wat er dan vervolgens bij blijft. Maar met het warme weer van de afgelopen weken is het toch wel erg prettig om de deuren en ramen tegen elkaar open te zetten en het huis goed door te laten luchten, en dan vooral ’s avonds als het buiten weer wat is afgekoeld. Het nadeel hiervan is echter dat er met de frisse lucht ook veel vliegen mee naar binnen komen. Met name wanneer ’s avonds de lichten branden worden insecten aangetrokken. Een plissé vliegendeur is dan een uitkomst. Met het gebruik hiervan houdt u de insecten buiten de deur en kunt u binnen genieten van de frisse lucht.

Plisse vliegendeur

De plisse vliegendeur heeft als groot voordeel dat hij op maat gemaakt wordt, waardoor u ervan verzekerd bent dat insecten geen kiertjes vinden om doorheen te kruipen. Daarnaast is de vliegendeur door de plissé stof mooi vormgegeven, maar vooral ook praktisch. De deur is namelijk gemakkelijk dicht te trekken en daarnaast kunt u hem op elke gewenste stand open zetten. In de winter kunt u de deur dus eenvoudig laten zitten, anders dan bijvoorbeeld het geval is bij een hor van jaloezieën. Ook prettig is dat de vliegendeur door de plooien minder kwetsbaar is voor eventuele scheuren in het gaas, want de stof vouwt als het ware mee op het moment dat er iets tegenaan botst. Met een plisse vliegendeur maakt u dus een duurzame en esthetische keuze en is uw woning helemaal klaar voor de zomer.

Post Author: happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *